Известие

Collapse
No announcement yet.

Падате ли си по суинга, посещавали ли сте такъв клуб или частно парти?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Kuker Покажи съобщение
    Аз ти казах при какви условия ще ме върнат в блатото Такива са правилата....ако не са променени междувременно
    Ма ние си те искаме в блатцето ...ще пледираме за теб бе писе....
    GTV 1.8 TS

Comment

• Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
      Пинчер?Тва не беше ли едно мишкоподобно куче?
      Зависи....Може и кучеподобна мишка
      sigpic
      "Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"

Comment

Да,но ти си признаваш,че си ,,егоист",а останалите покварени души плямпат за религия,морал,съвест...............
        п.п.в един суинг може да ти се даде много внимание
        Аз пък не съм егоист, просто не искам да участвам и аз.
        Ще намеря друго място където да участвам!
        Ти изобщо даваш ли си сметка до какви проблеми във взаимоотношенията с постоянния ти партньор би довело едно такова мероприятие? Според мен нямаш ясна представа, подценяваш въздействието върху психиката от това "смесване". Да не се окаже, че кратковременния оздравителен ефект ще доведе до тежко заболяване с летален изход.
        "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
        К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от Lei-chery Покажи съобщение
          Дааа ...винаги говоря направо, това което мисля...пък каквото дойде....е понякога страдам от това плямпане , ама...такава съм, какво да си се правя...
          Е тва не е лошо....так и трябва да е,а повечето само овъртат,крият се дори и в едно виртуално моясто като тук........
          Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
          Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
          Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
          Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

• Колеги, моля придържайте се към темата!
            Тук не е "там".
            Кукерчето не случайно подхранва тази спам лавина, която се заражда тук.
            Манипулторче, кукерче.
            К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
              Аз пък не съм егоист, просто не искам да участвам и аз.
              Ще намеря друго място където да участвам!
              Ти изобщо даваш ли си сметка до какви проблеми във взаимоотношенията с постоянния ти партньор би довело едно такова мероприятие? Според мен нямаш ясна представа, подценяваш въздействието върху психиката от това "смесване". Да не се окаже, че кратковременния оздравителен ефект ще доведе до тежко заболяване с летален изход.
              Че кой е казал,че искам да участвам???Просто не порицавам!!!!
              Що вадиш прибързани изводи от моите словоблудства?
              Участвал съм преди да се бракувам в подобни мероприятия с постоянен за тогава партньор,все още имаме перфектни приятелски взаимоотношения.
              Онождал съм и приятелки на мои приятели,и все още сме добри приятели,слава богу,че не ми харесват жените им.
              А иначе съм си психопат по рождение
              Last edited by Кайо; d.m.y г., 10:03.

Comment

Участвал съм преди да се бракувам в подобни мероприятия с постоянен за тогава партньор,все още имаме перфектни приятелски взаимоотношения.
                Онождал съм и приятелки на мои приятели,и все още сме добри приятели,слава богу,че не ми харесват жените им.
                Хахахахах Кайчо, абе кака ти на разсипия си го ударил....гаджета..жени...
                GTV 1.8 TS

Comment

Определено си "некачествен" материал. Не разбирам и защо ги наричаш приятели изобщо?
                  Що не пробваш при психоаналитик или сексолог, може и да ти помогнат.
                  К.М.

Comment

Колеги, моля придържайте се към темата!
                    Тук не е "там".
                    Манипулторче, кукерче.
                    Аз, не схващам защо...?!?!?
                    GTV 1.8 TS

Comment

• Първоначално публикувано от Lei-chery Покажи съобщение
                      Хахахахах Кайчо, абе кака ти на разсипия си го ударил....гаджета..жени...
                      Са съм кротък,устисквам фронта.....доколкото е възможно...

---------- Post added at 10:13 ---------- Previous post was at 10:09 ----------

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                      Определено си "некачествен" материал. Не разбирам и защо ги наричаш приятели изобщо?
                      Хахахахаахаха,мили ми Суско,точно па психолози и психоаналитици са най-здуханите хора,които не могат на себе си да помогнат.........
                      Тая демокрация чисто ви е побъркала според мен.
                      Познавам една от водещите психо....психопатки в Атина,е бате тако семейство кат нейното нема,е там не ти е ясно за кво онождане става дума.........

---------- Post added at 10:16 ---------- Previous post was at 10:13 ----------

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                      Наричам ги приятели защото са хора на които все още мога и разчитам
                      За некачествен материал си има ОТК,жена ми ,мисля,че освен нея никой няма право да ме съди

Comment

Са съм кротък,устисквам фронта.....доколкото е възможно...

---------- Post added at 10:13 ---------- Previous post was at 10:09 ----------

Хахахахаахаха,мили ми Суско,точно па психолози и психоаналитици са най-здуханите хора,които не могат на себе си да помогнат.........
                        Тая демокрация чисто ви е побъркала според мен.
                        Познавам една от водещите психо....психопатки в Атина,е бате тако семейство кат нейното нема,е там не ти е ясно за кво онождане става дума.........

---------- Post added at 10:16 ---------- Previous post was at 10:13 ----------

Наричам ги приятели защото са хора на които все още мога и разчитам
                        За некачествен материал си има ОТК,жена ми ,мисля,че освен нея никой няма право да ме съди
                        Постът ти говори за наличието на проблем.
                        Съвест много не ти е останала.
                        Далеч съм от мисълта да те съдя, а и не виждам смисъл да се "напъвам".
                        "Можеш да разчиташ на тях", а те могат ли да разчитат на теб, могат ли да ти се доверят?
                        Не те познавам ин-виво, но ми се струва, че имаш объркана представа за приятелство и като цяло за нормални взаимоотношения между хората или поне не тази представа, която имам в моята глава.
                        Last edited by Susscrofa; d.m.y г., 10:36.
                        К.М.

Comment

Поста ти говори за наличието на проблем.
                          Съвест много не ти е останала.
                          Далеч съм от мисълта да те съдя, а и не виждам смисъл да се "напъвам".
                          "Можеш да разчиташ на тях", а те могат ли да разчитат на теб, могат ли да ти се доверят?
                          Не те познавам ин-виво, но ми се струва, че имаш объркана представа за приятелство и като цяло за нормални взаимоотношения между хората или поне не тази представа, която имам в моята глава.
                          100% взаимно разчитане и доверие си имаме,има една поговорка ,,Кажи ми,кои са ти приятелите,за да ти кажа кой си ти".
                          Объркани или не,представите са си мои,а това,че са различни от твоите е положително,има някакъв индивидуализъм в тях,дори и сбъркан...представяш ли си каква скука щеше да е ако всички мислехме еднакво....

Comment

100% взаимно разчитане и доверие си имаме,има една поговорка ,,Кажи ми,кои са ти приятелите,за да ти кажа кой си ти".
                            Объркани или не,представите са си мои,а това,че са различни от твоите е положително,има някакъв индивидуализъм в тях,дори и сбъркан...представяш ли си каква скука щеше да е ако всички мислехме еднакво....
                            Предпочитам това.
                            "Искам да съдите за мен по враговете, които съм си създал".
                            Франклин Рузвелт
                            В живота има неща, които са константи и нямат двуяко значение.
                            Да чукаш гаджето на приятел не се връзва с нищо от моите представи за приятелство. Както и да чукаш гаджето на приятелка.
                            Как ги гледаш после в очите "тези приятели", не знам.

Ще ми стане скучен светът, когато моите представи за съвест, чест, морал, приятелство, любов, престанат да съществуват, а това рано или късно ще се случи за съжаление.
                            К.М.

Comment

Колеги, моля придържайте се към темата!
                              Тук не е "там".
                              Манипулторче, кукерче.
                              Не си прав, Суско Ти спамиш.... с твоята туршия
                              sigpic
                              "Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"

Comment

Що бе Бабуджер,некой изгони ли те?
                                Самонаказал се е.....)
                                Тия да ги разправя не на нас)
                                По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                                https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Working...
                                X